Wie is Klinkt Goed

Klinkt Goed wil zoveel mogelijk mensen overtuigen van het belang van gehoorbescherming en gehoorschade voorkomen. Dit doen wij door gehoorbescherming te leveren van de hoogste kwaliteit. Comfortabele gehoorbescherming, op maat en universeel, met een keramisch filter dat een kristalheldere geluidsweergave garandeert.

We willen jongeren eerder bewust maken van de risico’s bij hard geluid en de gevolgen van lawaaidoofheid voor de rest van je leven. We willen dat het algemeen bekend wordt dat onze gehoorbescherming het lawaai dempt zonder afbreuk te doen aan de geluidskwaliteit. Omdat men nu nog bang is dat oordoppen het geluid vervormen. Dit is met onze keramische filters niet het geval.

Gehoorschade leidt niet direct tot slechthorendheid, maar op de lange duur is dat het wel het gevolg. Gehoorschade is onherstelbaar. De meeste mensen beseffen pas te laat dat ze gehoorschade hebben opgelopen. In de eerste fase wordt slechthorendheid vaak ontkend. Als je ouder wordt en merkt dat je gehoorschade hebt opgelopen vraagt men zich vaak af “Waarom heb ik nooit gehoorbescherming gedragen?”. Op dat moment is het dus al te laat en dat moment willen wij met Klinkt Goed voorkomen.

Wij leveren daarom alleen otoplastieken en universele gehoorbescherming voorzien van een keramisch filter wat een kristalhelder geluid garandeert. Hierbij hoor je alles onvervormd. Het lijkt alsof je gewoon het volume zachter hebt gezet. Natuurlijk zit elke oordop van Klinkt Goed als gegoten. Na een paar minuten vergeet je dat je ze in hebt!

Het team

Naomi Winters

Mede-oprichter / Directeur

David Winters

Oprichter / Directeur

Coen Rebel

Account manager / Otometrist

Service, Snelheid en Kwaliteit

Als beste getest
Uitgebreide service en garantie
Overal in Nederland en Vlaanderen
Snelle reactie en snelle levering